Lakiseurantaa talous- ja palkkahallinnon tueksi​

Linnunmaa Lex on helppokäyttöinen lakiseurantapalvelu talous- ja palkkahallinnon sekä henkilöstöalan ammattilaisten käyttöön. Kätevä verkkopalvelu helpottaa muun muassa tilitoimistojen, HR-osastojen ja vuokratyöyritysten arkea tuomalla ajantasaisen lakitiedon parin klikkauksen päähän.

Asiakasyritystemme tarpeisiin suunnitellut työkalut helpottavat lakien, säädösten ja niihin liittyvien toimenpiteiden käsittelyä organisaatiossasi sekä vaatimusten täyttymisen arviointia (ISO 9001 -standardi). Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on kaikki, mitä lainsäädännön seurantaan tarvitset.

 • Helppokäyttöinen verkkopalvelu
 • Talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille räätälöity, ajantasainen lakikirjasto
 • Toimintaasi koskevat lakimuutokset ymmärrettävästi
 • Vaatimusten täyttymisen arviointi (ISO 9001 -yhteensopiva)
 • Työkalut merkintöjen tekemiseen, viestintään ja vastuunjakoon
 • Jatkuva asiakaspalvelu, neuvonta ja tekninen tuki chatissa
 • Ajankohtaisia uutisia

Laske hinta palvelulle

Linnunmaa Lexin talouden ja palkkahallinnon palvelulla on kiinteä kuukausimaksu, joka riippuu organisaatiosi koosta. Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on kaikki, mitä lakiseurantaan tarvitset: kaikki aihealueet, räätälöity lakikirjasto, verkkopalvelun työkalut, rajaton määrä käyttäjiä, automaattiset ilmoituspostit, chat-tuki ja neuvonta, webinaarit, uutiskirjeet sekä työpaikalla nähtävänä pidettävät lait. 


 • Kirjanpito
 • Tilinpäätös
 • Tilintarkastus
 • Elinkeinot, yhteisöjen toiminta
 • Verotus
 • Arvopaperit
 • Yhtiöoikeus
 • Työsuojelu, HR
 • Työterveys ja -turvallisuus
 • Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait

Verkkopalvelu

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lex on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Palvelun käyttöönotto ei vaadi pitkiä koulutusjaksoja, vaan saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Lisäksi tarjoamme kattavan tuen palvelun käyttöön.

Palvelun käyttöönotto

Tee tilaus täyttämällä oheinen yhteystietolomake niin olemme sinuun yhteydessä. Saat palvelun heti käyttöösi ja koulutamme sinut maksutta sen käyttöön.

Talous-ja palkkahallinto -tilauslomake

Miten palvelu otetaan käyttöön?

Kun teet tilauksen, pyydämme sinulta vain yhteys- ja laskutustiedot. Saat palvelun käyttöösi avaimet käteen -periaatteella ja pääset heti kirjautumaan palveluun. Perehdytämme sinut maksutta järjestelmän käyttöön. 

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia.  

Voiko talouden ja palkkahallinnon lakiseurantaa käyttää usealla toimipaikalla?

Kyllä voi. Tällöin voit ottaa käyttöön ns. konsernimallin, jossa eri toimipaikat on eritelty. Merkintöjä, arviointeja ja raportteja voi tehdä yhdellä kertaa useampaan kohteeseen.

Pyydä tarjous konsernimallista.

Mitä palvelu maksaa? Mitä hintaan sisältyy?

Voit tarkistaa palvelun hinnan yllä olevasta hintakuvaajasta. Hinta riippuu organisaatiosi koosta. Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on kaikki tarvitsemasi aihealueet, talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille räätälöity lakikirjasto, kaikki verkkopalvelun työkalut, rajaton määrä käyttäjiä, automaattiset ilmoituspostit, chat-tuki ja neuvonta, webinaarit, uutiskirjeet sekä työpaikalla nähtävänä pidettävät lait.

Kuinka monta käyttäjää voin lisätä palveluun?

Voit lisätä oman yrityksesi sisältä niin monta käyttäjää kuin haluat. Käyttäjien määrä ei vaikuta palvelun hintaan. Tarvittaessa voimme avata myös yhteiskäyttötunnuksia.

Mikäli olet hankkinut pelkän henkilölisenssin, et voi lisätä muita käyttäjiä.

Mitä ominaisuuksia palvelussa on?

Palvelu sisältää ajantasaisen, talous- ja palkkahallinnon ammattilaisille räätälöidyn lakikirjaston sekä lakimuutokset asiantuntijoiden selostamina. Palvelussa on työkalut hakuun ja raportointiin, ISO-standardien mukaiseen vaatimusten täyttymisen arviointiin sekä monipuoliset merkintä- ja viestintätyökalut (kommentit, muistiinpanot, tehtävät, vastuutahot, liikennevalot, viestien lähetys). Palvelu sisältää myös asiantuntijoidemme tarjoaman maksuttoman chat-tuen.

Tuleeko lakimuutoksista ilmoituksia sähköpostiin?

Kyllä. Palvelu lähettää sinulle automaattisen yhteenvedon kolmen kuukauden välein. Lisäksi saat sähköpostiisi uutiskirjeen, joissa on asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita ajankohtaisista aiheista sekä tietoa webinaareista ja muista tapahtumista.