EHS-lakiseurantaa luotettavasti​

Linnunmaa Lexin EHS-palvelu on helppokäyttöinen lakiseurantapalvelu jokaiselle yritykselle, jonka tulee toiminnassaan huomioida EHS-lainsäädäntö (ympäristöä, kemikaaleja, työturvallisuutta, työterveyttä ja tuoteturvallisuutta koskevat lait ja velvoitteet). Linnunmaa Lex tekee yrityksesi vastuullisesta toiminnasta entistä vaivattomampaa. Kätevän verkkopalvelun kautta otat yritystäsi koskevan lainsäädännön ja standardien (mm. ISO 14001, ISO 9001 ja ISO 45001) asettamat vaatimukset huomioon helposti, ennakoiden ja aikaa säästäen. Asiakasyritystemme tarpeisiin suunnitellut työkalut helpottavat lakien, säädösten ja niihin liittyvien toimenpiteiden käsittelyä organisaatiossasi.

Erikoisjuristimme ja asiantuntijamme pitävät huolen, että palvelun tuottama tieto on aina räätälöityä, ajantasaista ja olennaista. Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on kaikki, mitä lakiseurantaan tarvitset.

 • Helppokäyttöinen verkkopalvelu
 • Räätälöity lakikirjasto
 • Yritystäsi koskevat lakimuutokset ymmärrettävästi
 • Automaattiset sähköposti-ilmoitukset
 • Työkalut vaatimusten täyttymisen arviointiin
 • Mm. ISO 14001-, ISO 9001- ja ISO 45001 -yhteensopiva
 • Työkalut merkintöjen ja tehtävien tekemiseen sekä viestintään ja vastuunjakoon
 • Jatkuva asiakaspalvelu, neuvonta ja tekninen tuki chatissa

Laske hinta palvelulle

Linnunmaa Lexin EHS-palvelun hinta määräytyy yrityksesi koon mukaan. Voit lisätä palveluun niin monta käyttäjää kuin haluat. Käyttäjien määrä ei vaikuta hinnoitteluun. EHS-palvelun käyttöönottoonoton yhteydessä räätälöimme sen yrityksellesi sopivaksi. Räätälöinnistä laskutamme kertaluontoisen, työmääräarvioon ja yrityksen kokoon pohjautuvan maksun. 


 • Kemikaalit
 • Ympäristö
 • Työturvallisuus
 • Työterveys
 • Työsuojelu, HR
 • Tuoteturvallisuus
 • Rakentaminen
 • Geenitekniikka
 • Kosmetiikka
 • Lääkkeet
 • Palo ja pelastus
 • Sähköturvallisuus
 • Säteily
 • Koneet ja laitteet
 • Jätehuolto
 • Metsä
 • Kaivokset
 • Maa-ainekset
 • Kuljetus, ajoneuvot, VAK
 • Energia
 • Työpaikalla nähtävänä pidettävät lait

Täydennä asiantuntijapalveluilla

Esimerkiksi ISO 14001 edellyttää, että toiminnanharjoittaja suorittaa arvioinnin siitä, miten ja millä tasolla lakisääteiset vaatimukset täytetään. Järjestämme tätä varten asiantuntijavetoisia arviointityöpajoja Linnunmaa Lexin käyttäjille. Työpajan tavoitteena on tunnistaa ja käydä läpi keskeisimmät lakisääteiset velvoitteet ja dokumentoida arviointi suoraan lakikirjastoon. Lakiasiantuntija auttaa kohdistamaan huomion keskeisimpiin asioihin ja neuvoo sinua vaatimusten tulkinnassa. Saadaksesi lisätietoja ota yhteyttä  Tiina Juntuseen, Jonna Rytköseen tai Elina Mikkoseen! 

Työpajan hinta: 1 560–3 250 € (yrityksen toiminnan laajuuden mukaan)

Linnunmaa Lexin asiantuntijat järjestävät tilauksesta koulutuksia esimerkiksi toivomastasi lainsäädännön aihepiiristä. Autamme sinua myös tekemällä lakiselvityksiä sekä tarjoamalla neuvontaa ja tukea kaikissa EHS-lainsäädäntöön ja lakimuutoksiin liittyvissä asioissa. Jos tarvitset räätälöityä koulutusta tai muita lakipalveluita, ota yhteyttä Tiina Juntuseen tai Jonna Rytköseen. 

Onko kaikki viimeaikaiset lakimuutokset varmasti huomioitu yrityksessäsi niiden edellyttämällä tavalla? Lakimuutospalaveri on Linnunmaa Lexin asiantuntijan vetämä työpaja, jossa keskitytään erityisesti lakimuutoksiin ja lakimuutosten edellyttämiin toimenpiteisiin. Lakimuutospalaverissa varmistetaan vuosittain tai puolivuosittain, että lakimuutokset on tunnistettu ja huomioitu oikein. Mikäli vaatimusten täyttymisen arviointi on tehty, myös arviointimerkinnät voidaan päivittää. Saadaksesi lisätietoja ota yhteyttä Tiina Juntuseen tai Elina Mikkoseen!

Palaverin hinta: 800–1 200 €

Linnunmaa Lexin asiantuntijat järjestävät maksuttomia webinaareja ympäri vuoden. Tarjolla on katsauksia esimerkiksi tietyn lakialueen sääntelyyn ja keskeisiin vaatimuksiin. Lisäksi järjestämme erityiskysymyksiin (esimerkiksi VAK-kuljetuksiin tai YVA-sääntelyyn) keskittyviä webinaareja. Webinaareista saat parhaiten tietoa liittymällä uutiskirjelistallemme. Lisätietoa saat Jonna Rytköseltä, ota yhteyttä.

Verkkopalvelu

Helppo käyttää missä vain

Linnunmaa Lex on käytössäsi verkkoselaimella missä ja milloin vain. Palvelun käyttöönotto ei vaadi pitkiä koulutusjaksoja, vaan saat sen tehokkaasti käyttöösi jo ensimmäisellä kirjautumisella. Lisäksi tarjoamme kattavan tuen palvelun käyttöön.

EHS-palvelun käyttöönotto

1.

Tee tilaus täyttämällä oheinen yhteystietolomake, jonka jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse lähtötietolomakkeen. Lähtötietolomake antaa meille tarvittavat tiedot lakikirjaston räätälöimiseksi.

2.

Räätälöimme lakikirjaston ja saat sen käyttöösi avaimet käteen -periaatteella.

3.

Koulutamme sinut maksutta palvelun käyttöön ja olemme jatkuvasti tukenasi myös jatkossa.

EHS-tilaus

Miten EHS-lakiseuranta otetaan käyttöön?

Kun teet tilauksen, pyydämme sinua täyttämään lähtötietokyselyn. Sen avulla  räätälöimme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden. Kun palvelu on räätälöity, saat sen käyttöösi avaimet käteen -periaatteella: sinun tarvitsee vain kirjautua sisään. Perehdytämme sinut järjestelmän käyttöön maksutta, jotta työkalujen käyttö on varmasti mutkatonta.

Tarvitseeko palvelun käyttämiseksi asentaa jokin ohjelmisto?

Ei tarvitse. Linnunmaa Lex -verkkopalvelua käytetään tavallisella verkkoselaimella joko tietokoneella tai mobiililaitteella. Sujuvan käytön varmistamiseksi suosittelemme esimerkiksi Google Chromea tai Mozilla Firefoxia. 

Kuinka monta käyttäjää voin lisätä palveluun?

Voit lisätä oman yrityksesi sisältä niin monta käyttäjää kuin haluat. Käyttäjien määrä ei vaikuta palvelun hintaan. Tarvittaessa voimme avata myös yhteiskäyttötunnuksia. Mikäli olet hankkinut pelkän henkilölisenssin, et voi lisätä muita käyttäjiä.

Voiko EHS-lakiseurantaa käyttää usealla tehtaalla tai toimipaikalla?

Kyllä voi. Tällöin voit ottaa käyttöön ns. konsernimallin, jossa eri toimipaikat on eritelty. Merkintöjä, arviointeja ja raportteja voi tehdä yhdellä kertaa useampaan kohteeseen. Pyydä tarjous konsernimallista.

Mitä ominaisuuksia ja työkaluja palvelussa on?

Palvelu sisältää aina ajantasaisen, tarpeisiisi räätälöidyn lakikirjaston sekä lakimuutokset asiantuntijoiden selostamina. Palvelussa on työkalut tiedonhakuun ja raportointiin, ISO-standardien mukaiseen vaatimusten täyttymisen arviointiin (vaatimuslistan automaattinen koostaminen ja arviointikysymykset), sekä monipuoliset merkintä- ja viestintätyökalut (kommentit, muistiinpanot, tehtävät, vastuutahot, liikennevalot, viestien lähetys). Palvelu sisältää myös asiantuntijoidemme tarjoaman maksuttoman chat-tuen.

Tuleeko lakimuutoksista ilmoituksia sähköpostiin?

Kyllä. Palvelu lähettää sinulle automaattisen yhteenvedon kolmen kuukauden välein. Lisäksi saat sähköpostiisi uutiskirjeen, joissa on asiantuntijoidemme kirjoittamia artikkeleita ajankohtaisista EHS-aiheista sekä tietoa webinaareista ja muista tapahtumista.

Mitä palvelu maksaa? Mitä hintaan sisältyy?

Voit tarkistaa palvelun hinnan yllä olevasta kuvaajasta. Hinta riippuu organisaatiosi koosta. Yhdellä kuukausimaksulla käytössäsi on kaikki tarvitsemasi EHS-aihealueet, räätälöity lakikirjasto, kaikki verkkopalvelun työkalut, rajaton määrä käyttäjiä, automaattiset ilmoituspostit, chat-tuki ja neuvonta, webinaarit, uutiskirjeet sekä työpaikalla nähtävänä pidettävät lait. Palvelun käyttöönoton yhteydessä veloitamme lakikirjaston räätälöinnistä kertaluontoisen maksun, joka on organisaatiosi koon ja tarvittavan lakikirjaston mukaan 300–1 500 €.